OVER MIJ

INNER EVOLUTION. OUTER PURPOSE.

ROY WENTING

‘Inner evolution leads, outer purpose follows’. Door persoonlijke ervaring leerde Roy dat bijdragen aan een betere wereld voor hem telkens weer begint bij het ‘ont’-wikkelen van zijn echte authentieke zelf. In zijn trainingen hanteert hij daarom een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, energetische, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw gewenste (werkend) leven. Met de intentie dat dit alles mag bijdragen aan individuen en organisaties die zich inzetten voor een wereld in meer harmonie, liefde, wijsheid en compassie.

MEDITATION MINDED

Roy is gecertificeerd Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) trainer en train-the-trainer (een bij de Vereniging voor Mindfulness geaccrediteerde methode) in samenwerking met Bridgeman Academy.

YOGA INSPIRED

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij Agama Yoga University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance en volgde daarnaast verschillende yoga stromingen wereldwijd. Roy is tevens (bijna) opgeleid yogadocent vanuit Guru Singh’s Kundalini University.

SHIFTING ENERGY

Roy is Reiki practitioner, Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode en Altazar Self-Empowerment Practitioner. Zijn en de groep’s energie zijn raadgever voor de flow van zijn trainingen en coaching. Optimale aansluiting. Met echte transformatie als doel.

BUSINESS BACKGROUND

Roy heeft 15 jaar hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond waardoor hij als geen ander snapt hoe het reilt en zeilt binnen een organisatie.

INCOMPANY EXPERIENCE

Roy is incompany trainer en geeft vitaliteit en welzijn programma’s voor medewerkers. Hij werkte voor organisaties zoals Rabobank, RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie, Neerlands Diep en Openbaar Ministerie.

WORLD AS PLAYGROUND

Roy maakte de afgelopen 15 jaar vele spirituele reizen door Azië. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van yoga en meditatie meesters.

SILENCE CENTER

Roy heeft zijn eigen studio aan het Teteringse bos (nabij Breda) waar deelnemers hun centrum weer hervinden in stilte. Zijn studio grenst aan golfpark Om de Haenen met directe toegang tot natuurgebieden Zuiderhout en Teteringse Heide. De studio heeft als spirituele knipoog uitzicht op Klooster Zuiderhout, het voormalige Missiehuis. Roy’s kleinschaligere trainingen en coaching vinden plaats op deze plek, Roy is daarnaast regelmatig online, incompany of op andere inspirerende plekken te vinden.

 

PRACTICE WHAT YOU PREACH

In de afgelopen 15 jaar deed Roy zelf zo’n kleine 6.000 uur (of 3,5 fulltime jaren) aan meditatie, yoga en transformatie ervaring op. Daarnaast is zijn credo: ‘live yoga off the mat’.

PROUDLY PINK

Op zijn 17e kwam Roy uit voor zijn homoseksualiteit en doorleefde hij op jonge leeftijd coming out processen die hem later in zijn leven bleven dienen om te gaan staan voor wie hij is.

NEXT GENERATION

Roy is tenslotte trotse papa van zijn dochtertje Merlijn en zoontje Aaron die, dankzij een draagmoeder, in het leven van hem en zijn vriend Manuel kwamen. Ouderschap als hele bewuste keuze voor een bewuste nieuwe generatie.