Trainingen

INNER EVOLUTION. OUTER PURPOSE.

Ons aanbod

Workshops en seminars

Interactieve workshops en seminars over stressmanagement, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken die kunnen worden geïntegreerd in de werkomgeving.

Business Yoga Retreats

Intensieve deep-dives waarin deelnemers aan de slag gaan met hun innerlijke evolutie. Idealiter voorafgegaan of opgevolgd door een leerlijn om de toepassing in het dagelijks leven te garanderen.

Calm Camp

Een bootcamp om meer rust en balans te installeren voor ondernemers of managers door een maandelijkse live dag, online coaching calls, gebruik van de app.

Herhaalbare lessen via een app

Herhaalbare yogalessen op de werkdag, afgestemd op de behoeften van werknemers. Deze lessen kunnen in eigen tijd gevolgd worden of tussendoor op de werkdag. De app Next Level You met
bijbehorend boek is reeds gelanceerd.

Leerlijnen

Intensieve kortcyclische begeleiding voor werknemers die specifieke stressgerelateerde uitdagingen ervaren. Deze leerlijnen zijn hybride met een mix van boek, app, online coaching calls, fysieke of online trainingsmomenten, buddy en persoonlijke toepassing. Huidige thema’s: Rust in je hoofd, Veerkracht & Balans, Energie Management en Super Slaap.

INNER EVOLUTION. OUTER PURPOSE.

Roy Wenting is dé partner voor bewustzijn, voor jou als individu en voor organisaties. Omdat uitdagingen vaak niet op te lossen zijn op het bewustzijnsniveau waar ze zijn ontstaan.

Transformatieve trainingen, geworteld in het nu, geïnspireerd door eeuwenoude tradities. Voor een lichter, gelukkiger en vrijer (werkend) leven met meer focus, veerkracht en betekenis.

‘Inner evolution leads, outer purpose follows’. Omdat als jij het beste uit jezelf haalt, je ook de beste bijdrage levert aan de wereld om je heen.